Confesiuni indraznete. La ce se gandesc barbatii in timpul orgasmului

Multe femei se intreaba ce se intampla in capul barbatilor atunci cand se afla pe cele mai inalte culmi ale placerii. Unele ganduri sunt, insa, mai mult decat surprinzatoare.

Publicatia americana „Woman’s Health” a raspuns, printr-un sondaj la care au participat mai multi reprezentanti ai sexului puternic, la o intrebare care le macina pe femei: la ce se gandesc barbatii in timpul orgasmului? Iata care sunt marturisirile acestora:

CITESTE SI: 30 de lucruri mai putin cunoscute despre sex

1. „De cele mai multe ori, cand sunt rational, ma gandesc la faptul ca o sa se intample iar apoi entuziasmul creste si ma nu imi sta capul decat la «se intampla acum». Dar mai mereu ma pierd in moment, cum fac cei mai multi dintre barbati, pentru ca se simte foarte bine”.

2. „Uneori imi dau seama ca este absolut nebuneste cat timp petrecem incercand sa avem orgasm cand orgasmul dureaza doar cateva secunde. Asa ca atunci ma gandesc doar ca as vrea sa tina o eternitate. Adevarul este, totusi, ca este un sentiment extraordinar si coplesitor totodata. Cred ca daca orgasmele ar dura chiar si un minut, am muri sau am innebuni. Exista un motiv pentru care sunt atat de scurte”.

 3. „Nu ma gandesc la nimic. Absolut la nimic. Sunt incapabil sa ma gandesc cand ejaculez”.

4. „La ce ma gandesc atunci cand ejaculez? Imi spun «Sfinte Dumnezeule». Asta spun”.

 5. „Cand am orgasm incep sa ma gandesc «Dumnezeule, s-ar putea sa o iubesc pe femeia asta». Sentimentul asta imi trece imediat dupa, dar pe moment ma minunez de sentimentele extraordinare pe care mi le poate provoca o alta fiinta umana. Cand am orgasm de unul singur, nu prea ma gandesc la nimic”.

 6. „Este ciudat si rusinos sa recunosc, dar in capul meu strig «Kelly Clarkson». Cumva, scena din filmul «Virgin la 40 de ani», cand Steve Carell isi epileaza parul de pe piept cu ceara, mi-a intrat in subconstient”.

CITESTE SI: 5 mituri legate de sex

7. „Nu pot sa spun precis daca la asta ma gandesc atunci cand am orgasm, dar ideea din jurul intregii experiente este ca nimic nu poate fi mai bun. Nu am simtit nimic mai intens si mai placut decat un orgasm”.

Sursa: adevarul