CONFLICTUL escaladeaza! Masura DURA luata de UCRAINA in privinta RUSIEI

UCRAINA: Kievul sustine ca nu poate intrerupe relatiile diplomatice cu RUSIA

CONFLICT UCRAINA – RUSIA. Compania aeriana rusa Aeroflot a anuntat astazi ca a primit un “aviz oficial” din partea Guvernului ucrainean care interzice intrarea pe teritoriul acestei tari a tuturor barbatilor rusi cu varste cuprinse intre 16 si 60 de ani, relateaza Mediafax.

“Conform unui aviz oficial primit de catre companie, toti cetatenii rusi se sex masculin, cu varsta intre 16 si 60 de ani, au interdictia de a intra in Ucraina”, a anuntat Aeroflot, principala companie aeriana rusa.

Sunt vizati de interdictia intrarii pe teritoriul ucrainean si barbatii ucraineni cu varsta cuprinsa intre 16 si 60 de ani, dar si femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani, “domiciliati pe teritoriul Republicii autonome Crimeea si orasului Sevastopol”, a semnalat compania aeriana.

“In cadrul operatiunii antiteroriste (…) Ucraina ia masuri pentru a limita accesul pe teritoriul sau a persoanelor indezirabile”, a confirmat pentru AFP Serghei Astahov, un purtator de cuvant al politiei ucrainene de frontiera.

Aeroflot recomanda pasagerilor vizati de noile masuri “sa se abtina temporar sa calatoreasca in Ucraina”.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a dat ultimatum Republicii Moldova si Ucrainei