CONGO: 15 MORTI si ZECI DE RANITI dupa INTERVENTIA POLITIEI in timpul unui meci

Cel putin 15 oameni AU MURIT, iar alte 24 au fost RANITE in timpul unui meci de fotbal din CONGO dupa ce POLITIA a intervenit cu gaze lacrimogene.

O INTERVENTIE a POLITIEI la un meci din CONGO a provocat MOARTEA a 15 oameni si ranirea altor 24 dupa ce oamenii legii au dat cu gaze lacrimogene pe un stadion, provocand panica generala.

Spectatorii din Kinshasa au facut scandal dupa ce echipa locala a pierdut, 0-1, intr-un meci din play-off, determinand actiunea in forta a POLITIEI. “Patru politisti au fost hartuiti de spectatori. Fortele de ordine au dat cu gaze lacrimogene si atunci a inceput haosul, multi oameni murind in imbulzeala”, a declarat pentru Guardian un oficial congolez.

Citeste si: REVOLTA UCRAINA: 48 de persoane sunt date DISPARUTE dupa VIOLENTELE de la Odesa 

Imagini de la televizunea locala au aratat mai multe coloane de fum iesind din stadion. Suporterii, oribiti de gaz, au alergat in toate directiile, multi dintre ei fiind calcati in picioare. Conform ultimelor informatii, scrie gsp.ro, cel putin 15 oameni si-au pierdut viata, in timp ce 24 sunt grav raniti.

Citeste si: NAPOLI a castigat CUPA ITALIEI. Un suporter, impuscat in INCIDENTELE dintre ULTRASI. VIDEO 

Incidentul nu este unul rar in Congo. Luna trecuta, la un festival muzical, o alta imbulzeala provocata de taierea curentului a lasat 21 de morti in urma, mai noteaza sursa citata.