Congresul de medicina. Bancul zilei

La un congres de medicina in Munchen, un englez si un roman se laudau cu marile lor realizari in domeniul medicinii. Englezul incepe sa povesteasca:
-Mama mea a lucrat la un gater si intr-zi cand trecea pe langa o freza i-a sarit o aschie de lemn, direct in ochi si i-a strapuns cristalinul. A fost la mai multi doctori, si in sfarsit a ajuns si la mine la Londra. I-am pus un ochi de sticla, i-am creat un nou cristalin dintr-o foita de staniol de la un pachet de guma de mestecat. Dupa cateva zile, avea secretie lacrimala. Dupa o saptamana a inceput sa clipeasca, dupa o luna a inceput sa distinga culorile, iar acum, dupa trei luni, citeste perfect, fara ochelari.
Toata lumea aplauda cand l-a auzit pe englez. Romanul, sa nu se lase mai prejos, spune si el o realizare medicala:
-Fratele meu cel mic, era electrician. Lucra la un service de reparatii electrocasnice, si cand lucra la un ventilator, din neatentie si-a prins penisul intr-o elice. Penisul i-a fost taiat de la jumatate. A fost pe la mai multi doctori specialisti prin toata lumea, si in final, a venit la mine la Brasov. I-am taiat degetul aratator de la mana stanga, l-am gaurit in mijloc, i-am adaugat musculatura noua si l-am atasat penisului. Dupa cateva saptamani, a inceput sa urineze normal, dupa trei luni a avut prima erectie, dupa aproape un an a avut primul contact sexual, iar acum are trei copii.
Din nou toata lumea aplauda. Englezul, mai orgolios de felul sau, se enerveaza si incepe sa strige:
-Asta este o vreajeala! Cine naiba a mai vazut asa ceva?
Romanul, foarte linsitit, se ridica in picioare si spune:
-Mama ta, cu ochiul ei de sticla!