Congresul Partidul Puterii Umaniste, coordonat de MARIA GRAPINI, va avea loc in luna septembrie

Partidul Puterii Umaniste coordonat de MARIA GRAPINI a avut miercuri la Senat prima reuniune a membrilor fondatori, unde s-a stabilit ca la Sibiu, in 15 septembrie, va avea loc Consiliul National pentru organizarea Congresului.

“Vom stabili si agenda congresului, cu tot ceea ce se va intampla in timpul congresului si vom prezenta si un program mai amplu al partidului, programul nostru de tara, si conducerea centrala”, a declarat presedinte interimar al Consiliului National, senatorul LAURENTIU MIHAI.

CITESTE SI: MARIA GRAPINI nu se mai opreste: Florile INFRUMUSETESC casa!

MARIA GRAPINI, copresedinte interimar, a explicat ca liderii interimari ai partidului au venit in fata filialelor cu un program politic, in faza de proiect, urmand ca acesta sa fie completat cu propuneri din teritoriu, noteaza Mediafax. 

“Pana la Congres vom avea o comisie pentru definitivarea statutului, care este in proiect. Toti liderii filialelor au dreptul sa vina cu propuneri la statut, vom avea acea comisie care va analiza tot ce vine din teritoriu si vom definitiva, asa incat la congres sa putem sa avem forma de statut”, a mai spus GRAPINI.

CITESTE SI: MARIA GRAPINI, ironizata DUR de fostii colegi: VIOLEAZA LIMBA ROMANA 

 Senatorul MIHAI a spus ca organizatia Bucuresti nu are inca structurate filialele pe sectoare si nu dispune nici de sedii – “Treaba cu organizarea la nivel national pe mine ma bucura foarte mult pentru ca partidul abia a luat fiinta oficial, cu hotararea de la tribunal acum cateva zile. Este un inceput promitator”.

Sursa foto mediafax