Congresul PSD se reuneste la Alba Iulia pentru a VALIDA candidatura lui VICTOR PONTA

Congresul PSD se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a VALIDA candidatura lui VICTOR PONTA la alegerile prezdentiale.

Evenimentul va incepe la ora 17.30, la sala Cupola a hotelului Mercur.

Congresul va avea o parte tehnica, in care va fi VALIDATA candidatura lui VICTOR PONTA la prezidentiale, precum si o parte de discursuri.

In premiera, discursurile tinute de presedintele PSD, VICTOR PONTA, si de presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, vor putea fi audiate de 30.000 de delegati, care se vor reuni, separat, in fiecare organizatie judeteana in parte.

Astfel, conferintele judetene ale organizatiilor PSD se vor intruni la ora 16.30, cu o ora inaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui VICTOR PONTA.

Citeste si: CONGRESUL PSD, pe 12 septembrie. Ponta isi va lansa candidatura in 20 septembrie

Legatura dintre Alba Iulia si organizatiile judetene se va face printr-un sistem de video-conferinta, interactiv.

Astfel, in partea tehnica, vicepresedintii regionali vor lua cuvantul si vor anunta rezolutiile adoptate la nivelul regiunilor lor in ceea ce priveste candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale.

Organizatia PSD Bucuresti se va reuni, vineri, incepand cu ora 16.30, la Romexpo, in prezenta a 1.000 de delegati.

In mod inedit, presedintii organizatiilor judetene nu se vor afla la Alba Iulia unde se desfasoara lucrarile Congresului, ei fiind alaturi de delegatii lor, la conferintele judetene.

In 29 iulie, la Consiliul National al PSD reunit la Craiova, VICTOR PONTA si-a anuntat intentia de candida la Presedintia Romaniei, Consiliul adoptand o rezolutie prin care propune Congresului validarea candidaturii.

Citeste si: PONTA si-a lansat CANDIDATURA. Inundatiile si lupta anti Traian Basescu, argumentele liderului PSD

VICTOR PONTA isi va lansa candidatura la prezidentiale in 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat sa aiba loc in Bucuresti, pe Arena Nationala, in fata a zeci de mii de persoane.

Sursa foto: viobota.wordpress.com