Congresul PSD va avea loc pe 12 septembrie, cu 30.000 de participanti, prin sistemul de videoconferinta

Congresul PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, la manifestare urmand sa ia parte, in premiera, 30.000 de participanti, prin sistemul de videoconferinta, a declarat, luni, senatorul PSD Gabriela Firea.

”Vineri, pe 12 septembrie, vor avea loc, dupa-amiaza, la ora 16.00, toate conferintele judetene in cele 42 de organizatii ale PSD din tara. Imediat dupa ele, va incepe Congresul, la care vor participa pe sistemul de videoconferinta, toate cele 42 de organizatii, aproximativ 30.000 de participanti validati de conferintele judetene. Va fi o noutate, PSD e un partid mare”, a spus Firea.

intrebata daca e posibil ca Congresul sa se reuneasca la Alba Iulia, Firea a precizat: ”Mi-as dori sa aiba loc la Alba Iulia”.

Citeste si: PSD VA DISCUTA ZILELE ACESTEA DESPRE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI. SUNT DOUA CURENTE IN PARTID

Liderii PSD reuniti, in 22 august, la Tulcea, au stabilit sa convoace Congresul de validare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale in 12 septembrie, in Transilvania, urmand ca lansarea candidaturii sa aiba loc in 20 septembrie, au precizat atunci pentru Mediafax surse participante la intalnire.

“Congresul va avea loc in Transilvania, pe 12 septembrie. Pe 20 septembrie va avea loc lansarea candidaturii lui Victor Ponta, pe un stadion mare”, au mentionat sursele citate.

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale se va face, asadar, chiar de ziua acestuia. Ponta va implini, pe 20 septembrie, 42 de ani.