CONGRESUL PSD va fi ORGANIZAT in data de 11 OCTOMBRIE. LIVIU DRAGNEA: Trebuie sa fim pregatiti la LOCALE. UPDATE

Social-democratii intentioneaza sa organizeze CONGRESUL  in data de 11 octombrie, in care va fi stabilita noua conducere a PSD-ului, informeaza surse politice citate de postul B1 TV.

UPDATE 12.40: Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA a confirmat, marti, la finele sedintei saptamanale a partidului ca PSD va organiza un CONGRES in data de 11 octombrie. “Trebuie sa fim pregatiti de ALEGERILE LOCALE de anul vitor”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

“Am hotarat ca luni sa convocam Comitetul Executiv National, iar propunerea filialelor judetene este ca Congresul extraordinar sa aiba loc pe 11 octombrie”, a declarat LIVIU DRAGNEA dupa Biroul Permanent National al partidului.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta lunea viitoare daca va candida la o functie de conducere la Congres.

“Voi cantari, luni, dupa Comitetul Executiv, daca se stabileste si data congresului, voi anunta daca voi candida pentru o functie în conducerea partidului”, a spus LIVIU DRAGNEA  la finalul sedintei de marti a Biroului Permanent National (BPN) al PSD.

Initial, PSD dorea sa organizeze CONGRESUL pe data de 16 noiembrie, dupa cum a precizat presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: realitatea