Connect-R a avut conturile blocate

Connect-R castiga bine, in ultima perioada din muzica, dar tot are probleme cu banii. A avut conturile blocate din cauza unei datorii a familiei de 30 000 lei.

Stefan Mihalache, alias Connect-R a avut probleme cu Justitia. Familia sa a locuit mai multa vreme in apartamentul unei vile situata in zona 1 Mai din Bucuresti. Artistul si rudele lui ar fi locuit in acest imobil gratuit, cu obligatia asumata printr-un contract de comodat ca va plati toate utilitatile. Se pare ca respectiva casa fusese una nationalizata, familia lui Connect-R avand, de asemenea, un contract de inchiriere cu statul care se incheie in 2014, noteaza wow.biz.ro.

Lucrurile s-au complicat cand contractul cu noii proprietari a expirat, iar familia Mihalache a refuzat sa paraseasca respectiva casa. A urmat un proces de evacuare care este si azi pe rol, cu toate ca interpretul a declarat recent ca i-a cumparat mamei sale o casa tot in zona 1 Mai.

La inceputul lui 2012, toate conturile lui Connect-R au fost blocate ca urmare a unei decizii judecatoresti dupa o actiune a noilor proprietari. Acestia au calculat ca penalitatile ca urmare a refuzului familiei Mihalache de a parasi imobilul se ridica la 30.000 de lei.

Sursa foto: facebook.com