Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de socializare. Sătul să mintă că are o familie fericită, artistul a aruncat bomba. Este mai bine de un an de când aceștia s-au despărțit.

” Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni , dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot ., 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru ! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari , multumim anticipat’ , a scris Connect-R pe Facebook.

Fanii au rămas mască atunci când au aflat de când s-au despărțit cei doi, mai ales că întotdeauna pozau în familia fericită. Zilele trecute, Connect-R i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste mamei fetiței lui.

Citește și: MISHA, SOȚIA LUI CONNECT-R A VORBIT DESPRE DIVORȚ: AȘ FI IPOCRITĂ SĂ SPUN ASTA!

În 2014,  Connect-R a fost surprins în compania unei femeie la mare, cu doar doua saptamani inainte de nunta! O lovitura dura pentru Misha, care, probabil, credea ca artistul nu o va trada niciodata! La vremea aceea cei doi au fost extrem de discreți în privința acestui subiect. La scurt timp după escapada artistului, cei doi s-au căsătorit.

Sursa foto: adevarul