Conor McGregor, reținut și audiat în Corsica timp de două zile

Conor McGregor, fostul campion de arte marțiale mixte, a fost reținut și audiat, timp de două zile în insula Corsica, sâmbătă fiind eliberat. Pe numele sportivului a fost depusă o plângere penală pentru tentativă de agresiune sexuală și expunere indecentă.

Conor McGregor a fost audiat de procurorii francezi și pus în libertate ulterior, anunță avocatul său, care a respins categoric toate acuzațiile formulate. “Incidentul a implicat o tânără, într-un bar din Calvi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 septembrie. Acuzatul a băut foarte mult pe Marina și se spune că a fost implicat în gesturi extrem de urâte”, scriu jurnaliștii de la The Sun.

Însă abia joi, 10 septmbrie, a fost făcută o plângere la poliție de către o persoană despre care se crede că ar chiar femeia din bar. “Ca urmare a unei plângeri formulate pe 10 septembrie, denunțând acte de agresiune sexuală și exhibiție sexuală, domnul Conor Anthony McGregor a fost subiectul unei audieri de către Jandarmerie”, a precizat procurorul de caz.

Conor McGregor a fost reținut de poliție două zile, timp în care i s-au făcut “câteva teste”, potrivit sursei citate, iar apoi a fost eliberat, fără o acuzație clară, însă cazul nu a fost închis. “Suspectul a fost arestat și plasat în custodie de autoritățile judiciare. A fost eliberat sâmbătă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al procuraturii din Bastia. “El a fost eliberat înainte de terminarea custodiei poliției și fără acuze judiciare”, a spus avocatul lui McGregor.

Sursa foto: sport