Consilierii generali au aprobat: Oprescu mai poate sta in noul sediu pana la 1 februarie 2014

Madalin Dumitru, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de DNA

Consilierii generali au aprobat, marti, proiectul privind prelungirea contractului de inchiriere a actualului sediu al Primariei Capitalei, acesta fiind valabil pana la 1 februarie 2014.

Pentru aprobarea proiectului erau necesare 35 de voturi, la sedinta de marti fiind prezenti in sala 44 de consilieri, care au votat in unanimitate proiectul privind prelungirea perioadei de inchiriere a actualului sediu al municipalitatii, pana la data de 1 februarie 2014.

Desi inaintea sedintei CGMB consilierii PDL au aratat ca vor depune la secretariatul Consiliului un nou proiect de hotarare care sa prelungeasca perioada chiriei pana la data de 1 februarie 2014, in urma discutiilor cu liderii de grup s-a hotarat ca proiectul PDL sa fie transformat in amendament la proiectul initiat de executivul municipalitatii, potrivit mediafax.

Astfel, contractul de inchiriere pentru actualul sediu al Primariei a fost prelungit pana la 1 februarie 2014, si nu pentru un an, cum stabilea proiectul initial, supus dezbaterii in sedinta de indata convocata marti.

In martie 2010, Primaria Capitalei s-a mutat in calitate de chirias in sediul de pe Splaiul Independentei, pentru a permite consolidarea si reabilitarea cladirii din bulevardul Regina Elisabeta.

sursa foto: realitatea.net