Consilierii municipali ai ACL ii solicita premierului VICTOR PONTA sa NU MAI GIREZE actiunile din CGMB

Consilierii Aliantei Crestin Liberale (ACL) i-au transmis o scrisoare premierului VICTOR PONTA prin care ii solicita acestuia sa NU MAI GIREZE actiunile din Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), intrucat “ilegalitatile votate de PSD au efecte grave si imediate asupra bucurestenilor”, potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri de PDL Bucuresti.

Consilierii ACL ii atrag atentia lui VICTOR PONTA ca incepand cu data de 29 aprilie Capitala se afla intr-un “blocaj adminstrativ fara precedent”. “De peste 5 luni de zile, Bucurestiul se afla sub asediul partidului pe care il conduceti si al unor grupuri de interese care nu au decat un singur obiectiv: accesul liber la banul public in plina campanie electorala! Prin manevre ilegale, PSD Bucuresti, cu largul concurs al Primarului General Sorin Oprescu, a introdus in Consiliul General al Municipiului Bucuresti un numar de 6 consilieri care isi exercita acum mandatele in mod ilegal. Practic, astazi Consiliul General functioneaza ILEGAL!”, se spune in textul scrisorii.

Citeste si: CORNEL PIEPTEA: Haosul din previziunile bugetare ale Guvernului, decontat de bucuresteni

Consilierii ACL din CGMB fac apel la premierul si presedintele PSD, VICTOR PONTA, sa inceteze “asediul asupra Capitalei” si il acuza pe candidatul PSD la presedintia Romaniei de “complicitate in devalizarea banului public”.

Citeste si: PDL Bucuresti solicita CURTII DE CONTURI sa verifice lucrarile de la PIATA CHARLES DE GAULLE

Totodata, consilierii municipali ai ACL afirma ca, prin complicitate, VICTOR PONTA este “partas” la producerea unor consecinte deosebit de grave in Capitala: esecul fuziunii ELCEN-RADET, falimentarea RATB, problema sediului PMB etc.

Sursa foto: puterea.ro