Consilierii PDL demisioneaza de la primaria Capitalei

CGMB a aprobat culoarul de exproprieri pentru drumul expres spre autostrada A1 . La cat se ridica despagubirile

Consilierii locali ai Partidului Democrat Liberal (PDL) din cadrul Primariei Capitalei si-au anuntat intentia de a demisiona din functiile pe care le ocupa, informeaza postul Romania Tv.

“Este o decizie de a nu gira incompetenta administrativa la nivelul Bucurestiului”, a spus Adriean Videanu in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica. Conform acestuia, in prezent, PDL are 10 consilieri generali. De asemenea, PDL nu va mai face alte propuneri pentru completare a locurilor libere, acestea putand fi ocupate de reprezentantii USL.

Cei zece consilieri PDL au cerut, in cadrul sedintei Consiliului General de vineri, solicitata de Sorin Oprescu pe tema organizarii unui referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, demisia primarului general.

“Noi nu am avut niciodata sicane cu domnul Oprescu. Chestiunea cu cainii a fost una dintre prioritatile noastre. Va reamintesc ca primarul Basescu a avut o politica clara in aceasta privinta. Am hotarat ca, neavand cum sa influentam lucrurile, sa iesim din Consiliul general pentru a nu mai gira deciziile acestui primar, pe care noi il consideram incompetent”, a explicat Mircea Raicu, unul dintre reprezentantii PDL in Consiliul general al Capitalei, la Digi 24.

Sursa foto: adevarul.ro