CONSTANTA: 2 BARBATI din OVIDIU, retinuti dupa ce ar fi VIOLAT o fata de 16 ani

Doi BARBATI din localitatea OVIDIU, judetul CONSTANTA, au fost RETINUTI de politisti pentru VIOL, fiind suspectati ca au luat cu forta o ADOLESCENTA de 16 ani de pe strada, au dus-o la locuinta unuia dintre ei si au obligat-o sa intretina RAPORTURI SEXUALE.

Potrivit politistilor constanteni, o fata in varsta de 16 ani din OVIDIU a mers, duminica, in jurul orei 08.00, la Politia din localitate si a depus o plangere, spunand ca a fost VIOLATA.

CITESTE SI: CAZUL DIN VASLUI: PARINTII VIOLATORILOR au vrut sa mituiasca VICTIMA cu o SACOSA CU BANI

Ea le-a povestit anchetatorilor ca, in jurul orei 03.00, a iesit din curtea casei in care locuieste pentru a merge la un magazin alimentar cu program non-stop, iar pe strada a fost abordata de o cunostinta, un barbat de 38 de ani, si urcata cu forta intr-un autoturism condus de un tanar de 24 de ani.

Ulterior, ea a fost dusa la domiciliul primului barbat, unde ar fi fost obligata sa intretina RAPORTURI SEXUALE cu cei doi. Politistii au inceput imediat cercetarile, ADOLESCENTA fiind dusa la Serviciul de Medicina Legala.

CITESTE SI: DRAGNEA: CAZANCIUC trebuia să INTERVINA REPEDE in cazul celor SAPTE VIOLATORI din VASLUI 

Totodata, a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si s-au solicitat autorizatii de perchezitie la locuintele celor doi. Ulterior, cei doi barbati au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru VIOL, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA.

De asemenea, anchetatorii au anuntat Directia pentru Protectia Copilului Constanta, pentru ca specialistii institutiei sa intervina daca va fi necesar.

Sursa foto: ziua de constanta