CONSTANTA: ACCIDENT DE AUTOBUZ SOLDAT CU 3 MORTI si 11 RANITI

Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) anunta producerea unui grav accident de circulatie, joi la pranz, pe DJ 222, in judetul Constanta, fiind implicate un autoturism si un autobuz cu persoane. Pentru moment au fost anuntate 14 persoane ranite.

UPDATE:  3 persoane au decedat si alte 11 au fost ranite in urma producerii acestui accident, a declarat la Realitatea TV Anca Chirita, purtatorul de cuvant al ISU Constanta. “Patru persoane au ramas incarcerate in autoturism, dintre care trei au decedat”, a mai precizat aceasta. Alti 3 raniti au fost transportati de urgenta la spital.

STIRE INITIALA

Conform primelor informatii sunt si persoane incarcerate, la nivelul judetului Constanta fiind activat planul rosu de interventie. La fata locului actioneaza un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de transport victime multiple, o ambulanta SMURD de terapie intensiva, doua echipaje SMURD de prim ajutor si sase echipaje medicale SAJ. In sprijin, au fost solicitate si doua elicoptere SMURD.

Accidentul rutier s-a petrecut intre Medgidia si Cuza Voda, mai multe echipaje de politisti fiind la fata locului.

Sursa foto: ziua de constanta