CONSTANTA: AFACERIST BATUT DE INTERLOPI – VIDEO

Un afacerist din Constanta a fost batut de mai multi interlopi in plina strada. Totul pentru ca acesta sa renunte la afacerea pe care o are. Sotia victimei i-a filmat pe agresori, speriata fiind ca barbatul ei a fost inconjurat de acestia. Filmarea s-a inrerupt atunci cand unul dintre indivizi i-a smuls telefonul din mana. Cand au venit ca sa calmeze spiritele , politistii au amendat-o pe femeie cu 200 de lei pentru ca l-ar fi injurat pe unul dintre interlopi.

Mihai Florin Vasile este un afacerist din Constanta care vinde inghetata. Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, acesta sustine ca Sedan Iasar, fiul cunoscutului interlop din anii ’90 Ismail Iasar, zis Saceanu vrea sa-l scoata de pe piata din oras. Barbatul spune ca interlopii l-au amenintat de mai multe ori pe el si pe sotia lui si totul a culminat cu o bataie primita de la acestia pe strada.

 CITESTE SI: ALERTA la PENITENCIARUL COLIBASI: Un DETINUT a EVADAT de la un punct de lucru exterior

Interlopii au venit pusi pe scandal in Parcul Tabacarie din Constanta acolo unde Mihai Vasile vindea inghetata. Speriata, sotia sa a filmat totul. Degeaba le-a spus interlopilor ca-i va reclama la politie. Au facut gesturi obscene iar unul dintre ei si-a expus partile intime fara sa-i pese ca zona era plina de copii. Filmarea a fost intrerupta brutal de unul dintre indivizi care i-a smuls din mana femeii telefonul cu care filma.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV in BAIA MARE: O AMBULANTA aflata in MISIUNE a LOVIT o MASINA care nu i-a acordat PRIORITATE 

Veniti la fata locului pentru a calma spiritele, politistii au amendat-o pe sotia victimei cu 200 lei pentru ca l-ar fi injurat pe interlop. Barbatul batut de interlopi a depus plangere la Parchet impotriva agresorilor.

Sursa text: adevarul.ro. Sursa foto: jurnalul.ro. Sursa video: youtube.com