Constanța. Cine este bucureșteanca găsită moartă pe plaja din Mamaia! În geanta ei s-a găsit o sumă mare de bani

O bucureșteancă de 46 de ani a fost găsită marţi, 14 mai, la primele ore ale dimineţii pe o plajă din staţiunea Mamaia. La faţa locului au ajuns şi medicii care au constatat decesul.

Update: Simina, femeia de 46 de ani din București, găsită moartă pe o plajă din Mamaia, se pare că a ales să se sinucidă. Aceasta a lăsat un bilet de adio de-a dreptul șocant. Anchetatorii au găsit un bilet de adio în geanta pe care o avea cu ea, 5.000 de euro şi 1.200 de lei.

 „Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt”, a scris femeia, potrivit observator.tv. Simina era căsătorită și are două fetițe.

Știre inițială

Incidentul s-a produs pe plaja din zona Hotelului Vega, din staţiunea Mamaia. O persoană a alertat salvatorii în legătură cu o persoană găsită pe plajă, posibil înecată. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă terapie intensivă mobilă SMURD C. „Medicii au constatat decesul persoanei. Este vorba despre o femeie neidentificată la momentul intervenţiei”, spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea persoanei şi împrejurările care au determinat decesul acesteia, scrie Adevarul.

Sursa foto: facebook