Constanta: Grupare de traficanti de DROGURI, destructurata de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate au efectuat marti 19 PERCHEZITII domiciliare pe raza municipiului Constanta si in comuna Valu lui Traian, la locuintele mai multor persoane banuite de implicare in operatiuni ilegale cu DROGURI si substante PSIHOACTIVE.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, in urma PERCHEZITIILOR au fost conduse la sediul politiei, pentru cercetari, 12 persoane la domiciliile carora au fost gasite 628 pliculete cu substante susceptibile de a avea efecte PSIHOACTIVE, 61 comprimate medicamente cu regim special, 5 tigarete confectionate artizanal cu substante susceptibile a avea efecte PSIHOACTIVE, 5 cartoane de tigari fara timbru, o sabie, o arma cu aer comprimat.

Citeste si: DIICOT: GRUPARE SPECIALIZATA IN TRAFIC DE CANABIS, DESTRUCTURATA

Persoanele depistate sunt cercetate de catre procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Constanta pentru savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni cu DROGURI de risc si cu produse susceptibile de a avea efecte PSIHOACTIVE.

Perchezitiile au fost efectuate cu sprijinul SCCO Tulcea, SCCO Porturi Maritime, Gruparea Mobila de Jandarmi, IJJ Constanta, IPJ Constanta — SIAS si Serviciul Criminalistic.

TRAFICANTI DE DROGURI, RETINUTI DE PROCURORII DIICOT

Sursa foto: ziuaconstanta.ro