Constanța. Momentul reținerii tinerei care a bătut, la grămadă, angajați, polițiști și paznici! Video

Primele imagini cu momentul reținerii tinerei bătăușe, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, au fost făcute publice de observatornews.ro. În momentul în care oamenii legii încearcă să o încătușeze, aceasta îi înjură și îi amenință că mama ei este procuror.

Tânăra din Constanţa a reuşit să bată poliţişti, trei agenţi de securitate şi alte două persoane.  Femeia reținută este acuzată că, aflându-se într-un bar din Constanța, a tras de păr şi lovit cu pumnii şi picioarele o persoană, iar celei de-a doua i-a dat cu un pahar în cap. La faţa locului au ajuns trei agenţi de securitate, iar dintre aceştia unul a fost muşcat de antebraţ, altul a primit un picior în cap, iar al treilea a fost lovit în testicule.

Ulterior au fost chemaţi trei poliţişti locali care au reuşit să o ducă pe tânără la sediul Poliţiei. Acolo, pe rând, aceştia au fost zgâriaţi, loviţi în abdomen şi în picioare. Oamenii legii au condus-o apoi către o altă secție de poliție, unde a fost chemată o ambulanță pentru ca femeia să fie testată pentru depistarea eventualului consum de substanțe cu efect psihotrop.

În momentul în care un agent de la Poliția Națională a vrut să o urce în ambulanță, femeia l-a lovit și pe acesta în stomac și în piept, conform procurorilor. Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Sursa video: observatornews