CONSTANTA: Pentru a CHIULI DE LA MUNCA, un tata si-a mintit colegii ca SI-A OMORAT COPILUL

Un CONSTANTEAN de 42 de ani, angajat al Regiei Autonome Judetene de Apa, a vrut sa-si motiveze luni ABSENTA DE LA SERVICIU sunandu-si colegii si anuntandu-i ca SI-A SPANZURAT BAIETELUL de 3 ani.

In urma discutiei telefonice purtate, colegii au anuntat politia, echipajul trimis la locuinta individului constatand ca sesizarea nu se confirma.

Potrivit politistilor, barbatul, cunoscut ca avand in trecut doua tentative de sinucidere, a fost gasit intr-o avansata stare de ebrietate si a fost dus la spitalul de psihiatrie. Baietelul acestuia a fost preluat de lucratorii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta si dus in regim de urgenta intr-un centru de plasament pentru minori.

CITESTE SI: AVOCATUL POPORULUI S-A AUTOSESIZAT IN CAZUL MAMEI CARE ISI VINDEA COPILUL LA MICA PUBLICITATE

Purtatorul de cuvant al DGASPC, Roxana Onea, a declarat, pentru AGERPRES, ca individul are o fata de 10 ani si un baiat de 3 ani, iar in urma comportamentului agresiv fata de minora, in iunie 2015 aceasta a fost preluata si dusa in centrul de plasament unde in prezent a ajuns si fratele ei. Tatal si copiii locuiau in cartierul de locuinte sociale construit de administratia Mazare, in timp ce mama era plecata la concubin.

Conform reprezentantei DGASPC, fata de baietel tatal avea un comportament “responsabil”, din verificarile efectuate la locuinta barbatului, dupa preluarea fetitei, reiesind ca acesta angajase o bona care sa aiba grija de copil cat timp el era plecat la serviciu. In aceasta toamna, minorul fusese inscris la gradinita.

Sursa foto: radioconstanta