Constanta: Ranit GRAV dupa ce a cazut trei etaje in gol in putul LIFTULUI

Un constantean de 33 de ani a fost la un pas de moarte, sambata noapte, dupa ce a CAZUT trei etaje in gol, dintr-un LIFT care se blocase intre niveluri intr-un bloc din centrul Constantei, el ajungand la spital in STARE FOARTE GRAVA.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 21.00, intr-un bloc situat pe strada Fagetului, in apropierea stadionului Farul din Constanta, cand liftul, in care se aflau barbatul si sotia s-a s-a blocat intre etajele cinci si sase.

Citeste si: ACCIDENT LA SALINA PRAHOVA! UN LIFT CU TURISTI S-A PRABUSIT

Incercand sa iasa, tanarul a CAZUT in putul LIFTULUI pana la etajul doi, s-a lovit de contragreutatea liftului si a ramas blocat pe aceasta.

La fata locului, a ajuns o patrula de siguranta publica, reusind sa-l scoata pe barbat din PUTUL LIFTULUI si sa-l transporte la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a ramas internat. Starea sa de sanatate este foarte GRAVA, diagnosticul la internare fiind politraumatism prin precipitare, traumatism toraco-abdominal-pelvin, fractura deschisa femur drept, traumatism umar drept si coloana vertebrala.

Politistii fac in continuare verificari pentru stabilirea circumstantelor producerii ACCIDENTULUI, informeaza Mediafax.

PESCUIT SPORTIV, BOOGIE SI ELEVATOR PARTICIPA LA FESTIVALUL DE FILM DE LA BUENOS AIRES