Constanta: Tanar arestat dupa ce a BATUT si INJUNGHIAT un consatean

Un tanar in varsta de 24 de ani, din satul constantean Coslugea, a fost ARESTAT preventiv pentru tentativa la OMOR, dupa ce a batut si injunghiat un consatean cu care avea un conflict mai vechi, victima avand nevoie de mai mult de o luna de ingrijiri medicale.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului Tribunalului Constanta, marti seara, dupa ce a baut la barul din comuna Oltina, Vasilica Gheorghe s-a intalnit pe strada cu un alt tanar, de 29 de ani, vecin cu soacra sa, cu care avusese un conflict si care il batuse cu o jumatate de an in urma.

Citeste si: LUPTE DE STRADA IN BUCURESTI. 14 PERSOANE AU FOST RETINUTE DE POLITISTI

Amintindu-si de trecut, Gheorghe a sarit la bataie si si-a lovit adversarul cu capul in fata, l-a INJUNGHIAT de mai multe ori in spate, dupa care l-a doborat la pamant si l-a lovit in mod repetat cu piciorul in cap.

Conform raportului medico-legal, victima a suferit leziuni grave, vindecabile in 35 – 40 de zile de ingrijiri medicale, care i-au pus viata in primejdie, prin hemopneumotorax si hemoragie externa, ca urmare a plagii INJUNGHIATE penetrante toracice.

Vasilica Gheorghe a fost retinut, miercuri, pe baza de ordonanta a procurorilor, sub acuzatia de tentativa la infractiunea de OMOR, iar in cursul zilei de joi procurorul de caz a formulat propunere de ARESTARE preventiva fata de inculpat, pentru urmatoarele 30 de zile.

Citeste si: ADOLESCENTA, UCISA CU BESTIALITATE DE FOSTUL IUBIT

Propunerea a fost admisa de judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Constanta, astfel ca acesta a fost incarcerat in Centrul de retinere si AREST preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.