Constantin Budescu, vândut la Al-Shabab! Toate detaliile mutării

Constantin Budescu a decis, joi seară, să accepte propunerea celor de la Al-Shabab. Astfel, internaționalul român va semna un contract valabil trei sezoane și va fi remunerat cu un milion de euro pe an, anunță Digi Sport. FCSB se desparte de un jucător extrem de important, dar finanțatorul Gigi Becali bifează încă o afacere de succes.

În direct la ”Digi Sport Special”, Gigi Becali a spus că este mulțumit cu transferul, pentru că a cheltuit cu Budescu în jur de un milion de euro. ”Cu banii pe care i-am dat pe clauză, cu ce i-am mai dat la semnătură și cu salariul lui am cheltuit în jur de un milion de euro!

Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Constantin Budescu spunea că ’eu nu mă duc’. Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. ’Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!’. Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”, a spus Becali la Digi Sport.

Constantin Budescu (29 de ani) pleacă de la FCSB după numai un sezon și va semna cu Al Shabab, din Arabia Saudită, echipă antrenată de către Marius Șumudică (47 de ani). Cei doi au mai colaborat și la Astra Giurgiu. Constantin Budescu a evoluat în 37 de partide pentru FCSB, timp în care a marcat 14 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Sursa foto: sport