CONSTANTIN GALCA, dupa INFRANGEREA din meciul cu Ceahlaul: VINA este numai a mea

Tehnicianul formatiei STEAUA, CONSTANTIN GALCA, a declarat sambata seara, dupa meciul cu CEAHLAUL PIATRA NEAMT, scor 0-1, din etapa a cincea a LIGII I, ca el este VINOVAT pentru acest rezultat, deoarece a alcatuit echipa.

“Este un meci pierdut, un meci in care ne-am creat ocazii. Cred ca trebuia sa tragem mai mult de la distanta, iar daca reuseam sa deschidem scorul in prima repriza alta cred ca era situatia. Golul l-am luat pe o neatentie si asta ne-a costat. Era important pentru noi sa castigam azi si sa facem 15 puncte, pentru ca puteam sa ne distantam. VINA este numai a mea, pentru ca eu am alcatuit echipa. Daca un jucator sau toata echipa nu evolueaza bine, e VINA mea”, a spus Galca.

Citeste si: LIGA I: Steaua-Ceahlaul 0-1 (0-0) LIVE TEXT / Campioana a pierdut LAMENTABIL

Tehnicianul a precizat ca portarul Arlauskis, pe care l-a inlocuit in prima repriza din cauza unei accidentari, i-a spus ca are o problema la aductori. “Arlauskis mi-a zis ca i-a fugit piciorul si ca are ceva la aductori. Sper sa-l avem pentru meciul de la Sofia. Tanase este foarte bine pana acum, a facut azi doua antrenamente foarte tari si am speranta ca va juca in Bulgaria (in meciul retur cu Ludogoret Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor – n.r.)”, a afirmat Galca.

CONSTANTIN GALCA a mai afirmat ca transferul lui Jeremy Bokila este “undeva in aer”. “Din cate stiu eu transferul lui Bokila e undeva in aer, e un impas. Discutiile se vor relua in cateva zile. Ne gandim la mai multi jucatori, dar Bokila a fost si ramane prima optiune”, a mai spus antrenorul Stelei.

Citeste si: Romania va avea DOUA ECHIPE in preliminariile Ligii Campionilor

Formatia STEAUA a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CEAHLAUL PIATRA NEAMT, intr-un meci din etapa a cincea a Ligii I, in care de la gruparea bucuresteana au fost eliminati pe final Filip si Chipciu.

Golul a fost inscris de Achim, in minutul 48.