Consultări Cotroceni. Diana Şoşoacă, parlamentar AUR, face scandal

Diana Șoșoacă a făcut un scandal monstru, duminică seară, cu câteva ore înaintea începerii consultărilor de luni de la Palatul Cotroceni, în urma cărora va fi desemnat candidatului pentru funcția de premier al României.

Update: Delegaţia AUR a întârziat minute bune la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu a găsit intrarea în Palatul Cotroceni. Apoi, în sala în care avea loc discuţia cu şeful statului, avocata Diana Şoşoacă a refuzat să poarte corect masca de protecție, acoperindu-şi doar gura.

Știre inițială

Parlamentarul AUR a spus că va refuza să facă testul rapid de Covid înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis și că președintele să-şi ia măsuri de securitate dacă vrea consultări politice.

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine. Iar domnul președinte Iohannis să facă cosultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a declarat senatorul Diana Șoșoacă, la România TV.

Sursa foto: captura video