CONSULTATII OFTALMOLOGICE GRATUITE, pentru ELEVII si ASISTATII SOCIAL din Sectorul 4

Primaria Sectorului 4, cu sprijinul Asociatiei pentru Securitate si Cooperare Regionala ”Alianta”, a demarat joi programul umanitar ”Aproape de oameni, in sprijinul lor”, au anuntat reprezentantii institutiei.

Prin intermediul acestuia, pana pe 15 mai, aproximativ 5.000 de persoane incluse in programele de asistenta sociala si elevii cuprinsi in programul educational la nivelul Sectorului 4 vor beneficia GRATUIT de CONSULTATII OFTALMOLOGICE.

Ulterior efectuarii consultatiilor si stabilirii diagnosticului, acestia vor primi, tot GRATUIT, ochelarii necesari corectarii problemelor de vedere.

Citeste si: PREMII pentru copiii cu PERFORMANTE SCOLARE inalte

Consultatiile se desfasoara in incinta Salii de Sport Multifunctionale, situata in Parcul Oraselul Copiilor. Echipa de medici voluntari care s-a alaturat acestui demers este din Canada si a facut din voluntariat un mod prin care simte sa ajute semenii aflati in dificultate.

Citeste si: CLUBUL SENIORILOR Sector 4 si-a deschis de portile

”Vederea, darul cel mai de pret, necesita cea mai mare atentie din partea noastra, de aceea ne ingrijim ca si cei cu posibilitati financiare reduse sa poata sa identifice din timp problemele si sa le trateze. Cand am acceptat acest parteneriat m-am gandit cu precadere la categoriile sociale defavorizate si in special la copii. Dupa finalizarea acestei etape avem in proiect continuarea colaborarii, prin oferirea de astfel de consultatii si varstnicilor de pe raza Sectorului 4”, a declarant primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4