Continua scandalul intre Bianca Dragusanu si Mircea Stoian: Mama Biancai l-a facut praf pe jurnalist!

Bianca Dragusanu i-a trimis acasa o notificare lui Mircea Stoian prin care ii interzice sa mai vorbeasca despre ea. Jurnalistul a venit in studioul “La Maruta” sa demonstreze ca notificarea nu are nicio valoare.

In timp ce explica faptul ca respectiva notificare nu are un statut legal, Stoian s-a trezit cu interventia telefonica a doamnei Madi, mama Biancai.

Aceasta i-a cerut socoteala lui Stoian pentru scandalul pe care l-a provocat si il intretine in jurul fiicei sale: “Care e frustrarea dumneavoastra? De ce va intereseaza, daca Bianca se despartea sa nu?”, l-a intrebat doamna Madi pe Stoian.

Jurnalistul i-a raspuns sec: “Ma intereseaza pentru ca e un subiect de presa. Iar eu in calitatea mea, trebuie sa aflu adevarul despre ea. Voi dovedi ca s-a maritat cu Slav din interes”

“Aveti o varsta degeaba! Dumneavoastra ati divortat si de 20 ani nu aveti femeie!”, a contraatacat mama Biancai.

Stoian nu a ramas dator si dupa cateva replici aproape imperceptibile, jurnalistul a spus: “Am sa va dau in judecata! Va trimit notificare acasa. Cum dovediti dumneavostra ca eu nu am avut femeie in toata perioada asta!”

Pana la urma, cei doi au terminat cu o gluma nascocita de Maruta: “Ia uitati,doamna, poate din cearta cine stie? Poate va combinati cu Stoian. Facem nunta la Pro Tv.”, a spus realizatorul emisiunii, starnind rasete de ambele parti.