Continuarea la ”Tăcerea Mieilor” aproape de lansare. Trailerul pentru ”Clarice”. Video

La aproape trei decenii distanță de la premiera filmului fenomen ”Tăcerea Mieilor” cu Sir Anthony Hopkins și Jodie Foster în rolurile principale, CBS a lansat trailerul sequel-ului ”Clarice”.

”Clarice”, continuarea așteptată cu sufletul la gură de iubitorii genului și nu numai va avea premiera în data de 11 februarie. „Clarice reprezintă o incursiune pătrunzătoare în povestea personală nespusă a agentului FBI Clarice Starling, după ce aceasta revine pe teren, în 1993, la un an de la evenimentele din ‘The Silence of the Lambs’. Genială și vulnerabilă, curajul lui Clarice o pune într-o lumină specială ce atrage monștri și psihopați. Structura ei psihologică care vine dintr-o copilărie provocatoare îi oferă puterea de a începe să-și caute propria voce în timp ce lucrează într-o lume a bărbaților, dar și să scape de secretele familiei care au urmărit-o întreaga viață”,  se arată în descrierea oficială a acestui spin-off.

”Tăcerea Mieilor” (The Silence Of The Lambs) a fost al treilea film din istorie care a câștigat cele cinci Oscaruri de top pentru Best Actor (Anthony Hopkins), Best Actress (Foster), Best Director (Johnathan Demme), Best Adapted Screenplay (Ted Tally) si Best Picture.

În serialul de televiziune “Clarice” îi vom vedea pe Rebecca Breeds, Michael Cudlitz, Lucca de Oliveira, Kal Penn, Nick Sandow, Devyn Tyler și Marnee Carpenter.

Sursa foto: TMZ