CONTRA a convocat STRANIERII pe care va miza in AMICALELE cu OLANDA si TURCIA

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Cosmin Contra, a trimis deja primele scrisori de convocare in vederea partidelor amicale pe care tricolorii le vor disputa in luna noiembrie cu Olanda si Turcia.  

UPDATECosmin Contra a anuntat, duminica, stranierii convocati pentru dubla amicala cu Turcia si Olanda, care va avea loc pe datele de 9, respectiv 14 noiembrie.

Contra s-a decis la acest moment pentru 22 de jucatori care evolueaza in afara tarii si iata care sunt acestia, conform unui anunt al FRF:

Portari: Ciprian Tatarusanu (FC Nantes, 48/0), Costel Pantilimon (Deportivo La Coruna, 25/0), Bogdan Lobont (AS Roma, 85/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundasi: Vlad Chiriches (SSC Napoli, 51/0), Dragos Grigore (Al-Sailiya, 30/0), Cosmin Moti (Ludogorets, 11/0), Iasmin Latovlevici (Galatasaray, 12/0), Alin Tosca (Real Betis, 9/0), Cristian Sapunaru (Kayserispor, 22/0)

Mijlocasi: Razvan Marin (Standard Liege, 9/1), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 31/4), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 17/6), Gabriel Torje (Karabukspor, 54/11), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Adrian Stoian (Crotone, 1/0)

Atacanti: Florin Andone (Deportivo La Coruna, 19/1), Claudiu Keseru (Ludogorets, 20/6), Bogdan Stancu (Bursaspor, 52/14), Gheorghe Grozav (Karabukspor, 16/3), Dorin Rotariu (Mouscron, 4/0).

Lotul final, completat si cu jucatorii de Liga 1, va fi anuntat ulterior. Sunt cateva nume surpriza deja in lotul de mai sus al lui Contra. Revenirea lui Gabi Torje, jucator in forma in Turcia, este una din ele, de asemenea revenirile lui Alin Tosca si Dorin Rotariu sunt si ele de semnalat. In plus, Adi Stoian de la Crotone este selectionat pentru a doua oara doar la echipa nationala, el fiind titular meci de meci in Serie A.

Jocul cu Turcia va avea loc pe Cluj Arena, 9 noiembrie, ora 20.15, iar partida cu Olanda se va desfasura pe Arena Nationala, 14 noiembrie, ora 21.00.

STIRE INITIALA

Astfel, gruparea spaniola Deportivo La Coruna a anuntat ca cei doi internationali romani pe care ii are in lot, Costel Pantilimon si Florin Andone, au fost alesi de selectionerul Cosmin Contra pentru a face parte dintre tricolori pentu aceasta dubla amicala de luna viitoare.

“Fotbalistii Florin Andone si Costel Pantilimon au fost fost convocati pentru meciurile amicale ale nationalei Romaniei din luna noiembrie”, au anuntat oficialii de la Deportivo la Coruna.

Selectionerul Cosmin Contra este asteptat ca in perioada imediat  urmatoare sa anunte lista “stranierilor” pe care i-a convocat pentru cele doua meciuri amicale, urmand ca jucatorii din intrecerea interna sa fie anuntati cateva zile mai tarziu.

Nationala Romaniei va juca impotriva Turciei la Cluj, in data de 9 noiembrie, pentru ca, cinci zile mai tarziu, in data de 14 noiembrie, Contra si elevii sai sa evolueze, la Bucuresti, in compania Olandei.

Sursa foto: sport