CONTRACTELE A SASE JUCATORI de la DINAMO au fost REZILIATE

FC DINAMO a REZILIAT pana in prezent CONTRACTELE A SASE JUCATORI, Constantin Grecu, Adrian Popa, Catalin Samoila, Dragos Firtulescu, Elton da Silva si Wanderson Miranda, in zilele urmatoare urmand sa mai plece cativa fotbalisti, au anuntat, vineri, conducatorii clubului intr- conferinta de presa.

“Mai multi jucatori ai lui Dinamo si-au reziliat contractele. Astazi au fost alti doi jucatori. Eu vreau sa le multumesc jucatorilor care nu mai fac parte din lotul lui Dinamo, ma refer la Grecu, Adrian Popa, Samoila, Dragos Firtulescu, Elton da Silva si Miranda. La Andrei Cordos e o situatie care a fost discutata la inceputul campionatului, in aceasta iarna se poate renegocia acest contract. Vom vedea ce se va intampla, daca el isi gaseste echipa nu punem nicio piedica in realizarea transferului, daca nu, ramane jucatorul lui Dinamo”, a declarat managerul sportiv al FC DINAMO, IONEL DANCIULESCU.

Citeste si: O NOUA ACHIZITIE la DINAMO

Managerul general al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, DANIEL STANCIU, a anuntat ca se afla in tratative pentru cedarea jucatorilor Marius Alexe si Ionut Nedelcearu, adaugand totodata ca vor exista si sosiri in lotul pregatit de MIHAI TEJA. “Suntem in discutii nu numai pentru Alexe si Nedelecearu, si pentru alti jucatori. Dar deocamdata concret nu e nimic. Urmeaza ca in zilele urmatoare sa ne completam lotul, sa vina jucatori, si bineinteles sa plece. Am avut o discutie pentru Cretu cu cei de la CSMS Iasi si asteptam un raspuns oficial. Cretu e un jucator care e in atentia lui Dinamo dinainte de a veni eu. Cu siguranta vor mai veni jucatori, suntem in discutii cu mai multi fotbalisti. Trebuie neaparat sa ne completam lotul pentru ca sunt cativa jucatori care ne vor parasi in zilele urmatoare si trebuie inlocuiti. Ideea e ca ne dorim sa aducem jucatori cu experienta, ne dorim sa schimbam mentalitatea. Noi ne dorim ca la finalul editiei Dinamo sa fie pe podium. Diferenta de puncte e destul de mica, se poate”, a afirmat Stanciu.

Citeste si: DINAMO si-a luat ATACANT DE NATIONALA

Sursa foto: fcdinamo.ro