CONTRIBUABILII din Sectorul 6 au la dispozitie MIJLOACE ELECTRONICE de plata a IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE

CONTRIBUABILII din Sectorul 6 au la dispozitie mai multe mijloace electronice de plata pentru a-si achita impozitele si taxele locale, astfel incat sa evite asteptatul la cozi in fata ghiseelor, se arata intr-un comunicat remis joi presei de Primaria Sectorului 6.

Astfel, in Sectorul 6, impozitele si taxelor locale pot fi platite online, prin ghiseul.ro, precum si prin infochioscuri, cu ajutorul cardului bancar, dar si prin e-banking sau electronic, prin POS, ori cash, direct la ghiseu.

Pentru a veni in sprijinul CONTRIBUABILILOR, Directia de Impozite si Taxe Locale (DITL) Sector 6 a pus la dispozitia acestora si infochioscurile cu plata prin card, amplasate in marile zone comerciale si in incinta institutiilor publice de pe raza Sectorului 6. Este vorba despre Plaza Romania (bd. Timisoara nr. 26 Z), Cora Lujerului (bd. Iuliu Maniu nr.19), Selgros Dr. Taberei (str. Valea Cascadelor nr. 26B), Carrefour Orhideea (Splaiul Independentei nr. 210-210B), DITL Sector 6 (sos. Virtutii nr. 1-3), Metro Militari (bd. Iuliu Maniu nr. 500), Auchan Militari (bd. Iuliu Maniu nr. 546-560), AFI Palace (bd. Timisoara colt cu bd. Vasile Milea), Piata Crangasi (Calea Crangasi nr. 87), Primaria Sector 6 – Biroul Unic (Calea Plevnei nr. 147-149) si DITL Sector 6 (Dr. Taberei nr. 18 – Orizont), care functioneaza 24 de ore din 24.

Citeste si: Plata IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE prin metoda “Simplis Debit”, extinsa in Sectorul 4

In ceea ce priveste programul de lucru, Centrul Orizont din str. Drumul Taberei nr. 18, Centrul Militari din sos. Virtutii nr. 1-3 si Centrul Giulesti din Calea Giulesti nr. 125 functioneaza in zilele de luni, marti si joi intre orele 8.30 si 16.30, miercurea, de la 8.30 la 18.30, iar vinerea de la 8.30 la 14.00. Centrul din str. Drumul Taberei nr. 40 functioneaza dupa un program prelungit, de luni pana joi intre orele 7.00 si 21.00, vineri, de la 7.00 la 19.00, iar sambata, de la 9.00 la 14.00.

De la inceputul acestui an, la ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Locale Sector 6 si-au achitat impozitele si taxele locale 139.174 de contribuabili. Dintre acestia, 21.755 au achitat cu cardul prin POS.

Online, prin ghiseul.ro, au achitat 3.950 de persoane, iar prin infochioscuri, cu ajutorul cardului bancar, au achitat impozitele si taxele locale alte 3.848 de persoane.

Potrivit sursei citate, pana la data de 31 martie se acorda persoanelor fizice bonificatia de zece la suta pentru achitarea integrala a impozitelor.

Citeste si: REDUCERE IMPORTANTA pentru bucurestenii care achita INTEGRAL impozitele locale pana la sfarsitul lunii

Primaria Sectorului 6 a lansat in urma cu patru luni campania “#Stiidela6” care se desfasoara in mediul online si se adreseaza membrilor comunitatii Sectorului 6, in ajutorul carora vine cu informatii utile despre activitatea administratiei publice locale, prezentate intr-o maniera interactiva si prietenoasa, pe intelesul tuturor.Campania a pornit de la dorinta de a a facilita procesul comunicational, iar cei vizati isi pot expune punctul de vedere referitor la situatiile expuse.

Subiectele abordate raspund la cele mai frecvente intrebari primite de la cetateni si reflecta pricipalele domenii de competenta ale Primariei Sectorului 6, precum si ale celorlalte institutii ale administratiei publice locale de pe raza Municipiului Bucuresti.

Proiectul are ca scop stimularea cetatenilor de a se se implica activ in viata comunitatii, precum si dezvoltarea unei relatii mai apropiate intre Primarie si cetatenii Sectorului 6.

Campania “#Stiidela6” poate fi urmarita pe pagina de facebook si pe site-ul Primariei Sectorului 6:  https://www.facebook.com/PrimariaSectorului6 si http://www.primarie6.ro/stiidela6-nohatespeech/.

Sursa foto: primarie6.ro