CONTROALE ale politistilor locali din Sectorul 6 in preajma SARBATORILOR DE PASTI

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 desfasoara, zilnic, actiuni de CONTROL pe toata raza Sectorului 6 pentru a asigura un climat de ordine si siguranta publica, intrucat cumparaturile specifice SARBATORILOR DE PASTI sunt in plina desfasurare, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Pentru evitarea incidentelor neplacute la cumparaturi, politistii locali fac o serie de recomandari pentru toti cetatenii. Astfel, acestia sunt sfatuiti sa manifeste prudenta in magazinele aglomerate, sa-si supravegheze bunurile (portofele, genti, borsete) si sa nu le depoziteze in cosul de cumparaturi, de unde pot fi sustrase cu usurinta.

De asemenea, politistii locali din Sectorul 6 le recomanda cetatenilor sa nu lase in masina acte, bani, telefoane mobile, laptopuri, bijuterii, pungi de cadouri, serviete care pot reprezenta adevarate tentatii pentru hoti, sa evite deplasarile prin locuri mai putin circulate sau intunecoase si sa nu poarte, ostentativ, bijuterii sau alte obiecte de valoare care pot atrage atentia.

Citeste si: CONTROALE intensificate in pietele din Sectorul 1, inainte de PASTE

Potrivit politistilor, pentru evitarea oricaror incidente in NOAPTEA DE INVIERE, este recomandat sa

evitati persoanele turbulente sau in stare de ebrietate, sa alegeti drumurile intens circulate, iluminate corespunzator si sa evitati zonele in constructie, parcurile pustii, strazile laturalnice si zonele rau famate, precum si sa va deplasati in grup si sa nu raspundeti provocarilor altor persoane.

Sursa foto: adevarul.ro