CONTROALE ANAF la VAMA VECHE: INSPECTORII au fost intampinati cu PIETRE de turisti

 Inspectorii ANAF au descins, vineri, de 1 Mai, pe litoral. Turistii enervati de deranj i-au intampinat cu huiduieli si au vandalizat una dintre masinile oficiale.

Aproape 200 de inspectori ai Fiscului au venit pe litoral sa verifice daca emit bon fiscal turistilor pensiunile, terasele si restaurantele din Vama Veche pana la Mamaia, informeaza Digi24.

Turistii din Vama le-au scandat inspectorilor ANAF: “Vine controlul / Sa-si ia omorul!”, cand masinile Directiei Antifrauda au blocat stradutele inguste ale satului-statiune.

CITESTE SI: INSPECTORII ANAF iau cu asalt LITORALUL

Un Logan al ANAF a fost atacat cu sticle si pietre de turisti, iar parbrizul i-a fost spart. Politia il cauta acum pe faptas, relateaza Adevarul.

Un filmulet postat pe Facebook de Claudiu Pandaru arata modul cum a fost primita in Vama Veche coloana de masini inscriptionate ANAF de catre turisti.

Inspectia ANAF l-a nemultumit pe pim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu  care acuza Guvernul ca este stupid: “e bine sa colectezi taxe, dar e oare cel mai bine s-o faci in plina zi de vacanta, alungand din restaurante si putinii clienti care tin in viata bietul nostru turism?“, scrie Predoiu. 

CITESTE SI: Peste 880 de SESIZARI PENALE intocmite de ANAF in primul trimestru al anului, pentru PREJUDICII de 2,6 miliarde lei

Acesta tine sa mentioneze ca nu a fost personal deranjat de o astfel de razie, pentru ca nu se afla in vacanta, insa a primit o fotografie “de la un turist revoltat care nu a putut sa-si termine desertul, pentru ca localul a fost inchis. Intrebarea sa e legitima: nu puteau face controlul ieri, in zi de lucru?

Sursa foto www.romaniatv.net