CONTROALE ANTIFRAUDA in complexul DORALY. Activitatea a 15 firme a fost SUSPENDATA

Activitatea de comercializare a 15 firme din complexul DORALY aflat in Afumati-Ilfov a fost SUSPENDATA, in urma CONTROALELOR facute in weekend de inspectorii ANTIFRAUDA fiscala din cadrul regionalei Bucureşti a Directiei generale antifrauda fiscala.

Inspectorii antifrauda fiscala au verificat, sambata, 69 firme care isi desfasurau activitatea in complexul comercial DORALY din localitatea Afumati, judeţul Ilfov.

Citeste si: Cele trei persoane retinute in DOSARUL FALSIFICARII de BANI au fost ARESTATE PREVENTIV

In urma actiunii de CONTROL au fost constatate contraventii pentru care s-au dispus 103 amenzi in valoare totala de 789.500 lei, confiscarea a 97.469 lei in numerar, reprezentand venituri nefiscalizate şi SUSPENDAREA activitatii de comercializare a 15 firme. De asemenea, au fost confiscate in principal produse alimentare in valoare de peste 48.000 lei şi au fost sigilate doua depozite care contineau articole de imbracaminte, precizeaza intr-un comunicat Directia generala antifrauda fiscala din ANAF.

Citeste si: France Presse: Evaziunea fiscala infloreste in Romania si priveaza bugetul de stat de miliarde de euro

Actiunile de CONTROL inopinat ale inspectorilor Directiei generale ANTIFRAUDA fiscala vor continua şi in perioada urmatoare in zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare fiscala, in scopul descoperirii şi sanctionarii abaterilor de la prevederile legale, se mai precizeaza in comunicat.