CONTROALE in centre agroalimentare si hipermaketuri inainte de FLORII. UPDATE

Aproximativ 250 de politisti efectueaza controale sambata la 24 de centre agroalimentare si hipermarketuri, informeaza Politia Capitalei.

UPDATE 18.57: Politistii au deschis si 11 dosare penale pentru evaziune fiscala, prejudiciul fiind de aproape 200.000 de lei. Au fost aplicate cateva zeci de amenzi, totalul depasind 140.000 de lei.

UPDATE 12.20: In doar doua ore, politistii au dat 23 de amenzi in valoare de peste 90.000 de lei si au confiscat 300 de kg de peste. De asemenea, o pescarie a fost inchisa. 

Verificarile sunt axate pe modul de depozitare si comercializare a produselor de PESTE si produse din PESTE, dar si a marfurilor specifice SARBATORILOR de PASTE, se arata in comunicatul de presa citat de Agerpres.

Citeste si: CONTROALE ALE POLITISTILOR CONSTANTENI IN PERIOADA PREMERGATOARE SARBATORILOR DE PASTI

Aceasta nu este prima actiune a oamenilor legii in magazine si centre comerciale in ultima perioada.

In urma cu o saptamana, a avut loc o razie de amploare in toate pietele din Capitala. Peste 350 de POLITISTI bucuresteni specializati in investigarea fraudelor au participat la ample controale pentru depistarea cazurilor de evaziune fiscala, munca la negru sau vanzare de produse contrafacute.

“Actiunea are un caracter preventiv, data fiind apropierea sarbatorii PASTELUI. Astfel de actiuni au fost initiate, inca de saptamana trecuta, in mai multe locuri din Bucuresti, insa actiunea de astazi (sambata – n.r.) este prima prin care sunt controlate simultan toate pietele”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai.

Sursa foto: braila.tv