CONTROALE in PIETELE din Sectorul 6

Politistii locali din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au desfasurat, in perioada 4-10 mai, actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, depistarii persoanelor care incalca in mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 si identificarii grupurilor de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii, in zonele limitrofe locuintelor, a anuntat vineri Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, au fost legitimate 376 persoane, identificate noua persoane fara adapost si aplicate 43 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.400 lei.

Citeste si: AMENZI de peste 20.000 de lei, aplicate de POLITISTII LOCALI

In aceeasi perioada, agentii locali au actionat in vederea combaterii actelor de comert ilicit si, de asemenea, pentru respectarea normelor de igienizare si salubrizare in PIETELE din Sectorul 6.

Cu aceasta ocazie au fost legitimate 349 persoane, aplicate 159 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 10.150 lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 4.178 lei, comercializate ilegal.

Citeste si: CONTROALE pentru asigurarea unui COMERT CIVILIZAT, in Sectorul 4

Actiunile se vor succeda cu periodicitate, avand un caracter permanent, precum si pentru cresterea gradului de siguranta civica, asigurarea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza sectorului, mai spune sursa citata.