Controale in pietele din Sectorul 6

controale-piete S6

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au continuat seria activitatilor menite a creste siguranta locuitorilor Sectorului 6. 

Astfel, in perioada 28 iulie – 03 august, agentii au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti.

In urma interventiilor, au fost legitimate 44 persoane si aplicate 15 sanctiuni contraventionale, in suma de 3.000 lei.

De asemenea, si in pietele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale, in vederea indepartarii a falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de igienizare si salubrizare.

Au fost aplicate 94 sanctiuni contraventionale, in valoare de 24.600 lei si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in suma de 1.311,5 lei.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control se vor desfasura permanent pe toata raza Sectorului 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica.