CONTROALE in tramvaie pe liniile 14 si 40 din Bucuresti

CONTROALE IN TRAMVAIELE DIN BUCURESTI. Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a inceput, luni, o campanie de control in toate tramvaiele liniilor 14 si 40, persoanele prinse ca circula fraudulos fiind date jos la prima statie si trimise sa isi achite calatoria.

In prima etapa a campaniei, reprezentanti ai corpului de control al Regiei Autonome de Transport Bucuresti se vor afla in fiecare tramvai al liniilor 14 si 40. Acestia vor monitoriza fluxul de calatori, vor verifica titlurile de calatorie si, totodata, vor oferi informatii despre validarea acestora, se arata intr-un comunicat de presa al RATB.

“Persoanele care nu detin titlu de transport valabil nu vor putea sa-si continue calatoria si vor fi indrumate catre punctele de vanzare pentru achizitionarea unui titlu de transport. De asemenea, acestora li se va prezenta si optiunea procurarii unui abonament de o zi prin SMS”, a precizat sursa citata.

Citeste si: Sindicalistii de la metrou ameninta cu greva generala

In etapa urmatoare, proiectul va fi extins si pe alte linii de transport public. 

Potrivit RATB, pe baza datelor privind numarul de calatori transportati, vor fi obtinute informatii reale si utile, care vor permite analizarea corecta a cererii de transport si oferirea posibilitatii adaptarii numarului de vehicule la cererea inregistrata pe fiecare linie, zona sau interval orar.

Foto: gorobic.com