CONTROALELE ANAF provoaca TRAGEDII. O FEMEIE DE AFACERI din Baia Mare s-a SINUCIS dupa ce a fost AMENDATA de inpsectori. REACTIA institutiei

O FEMEIE DE AFACERI din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial din localitate, si-a pus capat zilelor miercuri dimineata, dupa ce ar fi fost vizitata de inspectorii ANAF.

UPDATE 15.59: “ANAF dezaproba si considera ca fiind reprobabil comportamentul anumitor institutii de presa care se folosesc de dramele unor persoane. Crearea unei legaturi intre activitatea ANAF si situatia dramatica de la Baia Mare, bazata pe declaratii ale unor terti, a depasit in aceasta situatie limitele oricarei decente sau exigente profesionale. Din nou, fara a fi solicitati sa confirmam macar vreo actiune de control la firmele respective, atat presa scrisa, cat si cea vizuala, prin redactori, prezentatori si moderatori, au informat opinia publica in mod complet eronat. Alaturi de cazurile nereale privind restaurantul inchis pentru 3 lei, cofetaria inchisa pentru 1,5 lei si confiscarea «urzicilor unei batranici», aceasta noua stire falsa nu face altceva decat sa contribuie la dezinformarea opiniei publice in legatura cu activitatea ANAF”, se spune in comunicat.

Potrivit unor surse judiciare citate de voceatransilvaniei.ro, femeia a fost gasita spanzurata chiar in magazin, iar vineri ea ar fi primit o amenda de 10.000 de lei de la inspectorii antifrauda fiscala.

Femeia avea 40 de ani, se numea D. F., si vineri ar fi fost vizitata de cei de la ANAF. Martorii spun ca avea spatiul comercial respectiv de aproximativ zece ani. “In aceasta dimineata, intr-una din boxele de la etaj a fost gasita o persoana de sex feminin, spanzurata. Inca nu cunoastem motivele care au dus la acest tragic eveniment”, a declarat Cristian Vigh, procuror criminalist.

Citeste si: PROTEST INEDIT la CAMERA. DEPUTATII PNL poarta in piept BONURI FISCALE

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judetean, pentru efectuarea necropsiei. Femeia nu a lasat niciun bilet de adio.

Femeia, in varsta de 42 de ani, le-a marturisit cunoscutilor ca ii trebuie cinci vieti sa adune atatia bani cati spun cei de la ANAF ca datoreaza statului roman.  Asta in conditiile in care activitatea in magazin a fost oprita in urma controlului. Mai mult, pe langa suma pe care urma sa o plateasca statului roman, se pare ca femeia avea datorii si la banca. Femeia crestea impreuna cu sotul sau doua fete infiate.

Citeste si: REGLAJ la ANAF: Activitatea unei firme va fi suspendata doar la o diferenta de plus/minus 300-500 de lei

Si patroana unui depozit en-gros din Buzau a fost gasita moarta zilele trecute intre gratarele unui canalul hidrotehnic din Candesti. O dubita cu care se deplasa femeia de 54 de ani a fost descoperita langa canalul hidrotehnic din localitate, iar mai multi oameni au semnalat prezenta unui cadavru in apa. Potrivit unor apropiati, Stela Negraru trecea printr-o puternica stare de depresie cauzata de unele controale demarate de ANAF la firma sa, dar si pentru ca ar fi imprumutat sume de bani de la camatari.

Sursa foto: realitatea.net