CONVINGERILE FEMEILOR care STRICA un BLOWJOB! MITURILE despre SEXUL ORAL SPULBERATE

In calea unei partide de sex reusite stau adesea anumite convingeri total gresite sau partial adevarate, cum se intampla si in ceea ce priveste sexul oral. O sexoloaga a decis sa spulbere miturile despre sex oral in care multe femei continua sa creada.

Barbatii adora femeile care nu se feresc sa inghita

Se vehiculeaza tot felul de aberatii legate de cat de nutritiva este spema, de parca femeile care duc sexul oral pana la capat fara se se retraga inainte ca barbatul sa ejaculeze ar beneficia de cine stie ce minuni doar pentru ca inghit „elixirul vietii”, explica Zahra Barnes pentru portalul Yourtango. Realitatea este ca barbatul nu sta sa se gandeasca in momentul respectiv la ce va face partenera mai departe, asta in conditiile in care nu va observa oarece grimase pentru ca se simte cumva obligata sa-si duca treaba pana la capat, desi este dezgustata de ideea de a inghiti sperma.

Toti barbatii sunt ahtiati dupa sex oral: daca nu-ti cere, atunci are o problema cu tine

Exista o multime de motive pentru care unii barbati nu sunt innebuniti dupa sex oral si nu au pretentia sa primeasca asa ceva de fiecare data cand faceti sex. Poate ca le place mai mult sa le faca ei sex oral partenerelor decat sa primeasca sau, pur si simplu, au momente in care isi doresc alt tip de preludiu. Ideea este ca multe femei se simt jignite atunci cand partenerul lor refuza o partida de sex oral si cred automat ca nu sunt pricepute la ceea ce fac.

Sexul oral in adancime (deep throat) este cheia unei experiente de neuitat pentru un barbat

Daca o femeie poate face sex oral in adancime (deep throat) fara sa intampine probleme din acest motiv si ii face si placere, nu are decat sa se foloseasca de abilitatile ei. Dar asta nu inseamna ca o partida de sex oral fara un astfel de „ingredient” nu poate fi la fel de satisfacatoare si de apreciata de un barbat.

Sexul oral nu este sex cu adevarat

Pentru multe femei, sexul oral este mai intim si decat sexul cu penetrare, bizar este ca exista multe alte persoane care considera ca nu au facut sex cu cineva daca a fost vorba doar despre sex oral. Nu in ultimul rand, sexul oral este o cale de a capata boli cu transmitere sexuala.

Daca dintii ating penisul, placerea devine automat un chin

Lumea nu se va sfarsi daca va exista un oarecare contact intre dinti si penis. Atata vreme cat membrul nu este raschetat, cel mai probabil placerea sexuala nu va avea de suferit iremediabil. Ba chiar, in functie de barbat, unora ar putea chiar sa le placa. Totusi, este de preferat sa fie intrebat inainte daca prefera un sex oral mai dur.

Daca esti priceputa la sex oral, partenerul ar trebui sa ejaculeze in cateva minute

Exista atat de multi factori care pot influenta in cat timp poate ajunge un barbat la orgasm, cum ar fi cat de concentrat este, de excitat, daca a ejaculat recent, daca incearca sa amane momentul ejacularii etc.

Daca faci o pauza de la sex oral, atunci vei fi nevoita sa o iei de la inceput Probabil ca daca partenerul ajunge pe punctul de a avea orgasm in urma sexului oral prestat si fix atunci partenera se opreste, va dura o vreme sa il aduca in acelasi punct. Dar altfel, atunci cand femeia simte ca a obosit, poate lua o pauza, timp  in care isi poate stimula partenerul cu ajutorul mainilor.

Sursa text: adevarul.ro