COPA AMERICA 2016: ARGENTINA pierde finala si LIONEL MESSI se retrage din NATIONALA

COPA AMERICA 2016. ARGENTINA a pierdut a treia finala consecutiva si LIONEL MESSI, dezamagit, si-a anuntat retragerea din echipa nationala. Argentina lui Leo Messi a ratat un nou trofeu, de aceasta data selectionata “pumelor” pierzand finala in fata nationalei statului CHILE.

A fost o partida fara goluri, decisa la “loteria penaltiurilor”, acolo unde chilienii s-au impus cu scorul de 4-2. Publicul prezent in tribunele lui MetLife Stadium din New Jersey, SUA, astepta sa vada in sfarsit un succes al Argentinei dupa multi ani fara un trofeu major.

N-a fost asa, ambele finaliste avand cate un eliminat in timpul regulamentar de joc, acest lucru afectand evolutia celor 20 de fotbalisti ramasi pe teren. Argentinienii puteau totusi deschide scorul la ocaziile lui Higuain sau Aguero, insa ambii au ratat.

S-a ajuns astfel la penaltiuri, acolo unde chiar LIONEL MESSI a ratat, trimitand peste poarta prima lovitura de la de 11 metri a “pumelor”. In cele din urma, CHILE a castigat cu scorul de 4-2 si s-a impus pentru a doua oara consecutiv in finala COPEI AMERICA, aparandu-si cu succes trofeul cucerit la editia precedenta.

Sursa foto: marca