Copacul sfant cu chipul lui Iisus descoperit langa Slobozia, mister dezlegat!

S-a aflat povestea din spatele “minunii” din Slobozia, judetul Ialomita, acolo unde chipul lui Iisus a aparut intr-un copac. Desi a trecut ceva timp de cand lumea s-a bulucit sa vada “minunea” din Slobozia si sa se roage pentru indeplinirea dorintelor, abia acum s-a aflat ca chipul lui Iisus din copac este de fapt lucrarea pictorului Dumitru Barzoi din Amara.

Ziarul local Indepentent Online scrie ca in apropierea Anului Nou, “lucrarea” divina a fost revendicata. Ea a fost realizata in vara de pictorul Dumitru Barzoi, din Amara, in scop comercial.

Dumitru Barzoi a povestit ca a aflat de la televizor ca «Isus»-ul pe care l-a realizat in carbune a devenit loc de pelerinaj.

“Am zis ca nu este adevarat ce vad. Am ris de n-am mai putut cind au dat astia la televizor. Nu e domnule nicio minune! Eu am facut desenul ala…”, a declarat pictorul.

S-a intimplat prin luna august, pe vremea cand vindea pepeni la marginea drumului. Presupusa «lucrare» divina a fost realizata in scop comercial. “Am vazut copacul si am zis sa desenez un Isus pe el, pentru clienti. S-au oprit oamenii, s-au pozat cu el si mai cumparau si pepeni…” adauga pictorul.

Pana sa se afle povestea, oamenii din judet au facut un adevarat pelerinaj la “copacul sfant”. Aproape de mizeul noptii de vineri spre simbata, 27/28 decembrie 2013, la copacul aflat la intrarea in localitatea Grivita, oamenii care doreau sa vada minunea Dumnezeiasca se inmulteau pe minut ce trecea.

Din Grivita, Amara si alte localitati invecinate au venit pentru a se inchina chipului lui Isus Hristos care ar fi aparut pe copac. Au adus cu ei si lumanari, pe care le-au si aprins in jurul copacului. Minunea Dumnezeiasca s-ar fi produs in dimineata celei de-a treia zi de Craciun, de joi spre vineri.

Potrivit unor martori, “o lumina rosie a coborit din ceruri si a lovit copacul…”. “Mi-a povestit un vecin care a vazut cum s-a intimplat totul… A vazut, asa, o lumina rosie cum atinge copacul, iar apoi a aparut fata lui Isus… Toata ziua au venit oameni aici sa se inchine!» ne-a declarat un tinar venit si el sa vada inexplicabilul fenomen. Chipul sfint de pe copac ar fi inceput sa verse si lacrimi, iar oamenii strinsi la fata locului au inceput sa-si stearga fata cu ele. «Uitati cum plinge! Doamne, mare ti-e puterea!” a strigat o femeie in timp ce se inchina.

Foto: Independent Online