COPII din localitatile afectate de INUNDATII, GAZDUITI in Sectorului 6

Primaria Sectorului 6 a invitat 28 de COPII apartinand familiilor sinistrate sa petreaca o saptamana de vacanta la Bucuresti, pentru a veni in sprijinul localitatilor afectate de inundatii, au anuntat marti reprezentantii institutiei.

COPIII vor fi GAZDUITI, incepand de miercuri, in regim de tabara in incinta Centrului pentru Copii Domnita Balasa, acolo unde sunt asteptati de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, sprijiniti de voluntari.

Micutii provin din localitatile Bascov, Judetul Arges, si Vaideeni, Judetul Valcea, greu incercate de INUNDATIILE care au afectat Romania la sfarsitul lunii iulie.

Programul de tabara cuprinde un tur al Capitalei, vizitarea Gradinii Botanice si a celei zoologice, vizionarea unui film, o alta vizita la Palatul Parlamentului, precum si o zi de distractie in incinta unui parc de distractie. Activitatile isi propun sa ofere momente de relaxare si confort pentru micutii marcati de tragedia prin care au trecut.

Citeste si: DONATIILE stranse in Sectorul 6 au AJUNS la SINISTRATII din Vaideeni

La apelul autoritatilor locale, comunitatea Sectorului 6 s-a mobilizat, reusind sa colecteze produse de prima necesitate destinate familiilor sinistrate. In dimineata zilei de 7 august 2014, un convoi cu ajutoare de urgenta a parasit Sectorul 6 cu directia Vaideeni, Judetul Valcea. Bunurile au fost donate de cetateni si firme private in cadrul actiunii demarate de Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Directia Generala de Politie Locala.

Citeste si: Locuitorii Sectorului 6 SPRIJINA persoanele afectate de INUNDATII

Primaria Sectorului 6 multumeste tuturor persoanelor fizice si juridice din comunitate care au dat dovada de spirit de solidaritate, contribuind la eforturile de ajutorare a semenilor nostri aflati in nevoie.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6