COPII NASCUTI de ANUL NOU, in mai multe orase din tara

Patru COPII – o fetita si trei baieti – s-au NASCUT la Maternitatea Sibiu in primele ore ale anului 2015, toti fiind sanatosi si primind nota zece din partea medicilor, in timp ce alti cinci bebelusi – trei fetite si doi baieti – au venit pe lume la maternitatile din Timisoara si Arad.

Patru COPII – doua fetite si doi baietei – s-au NASCUT, in noaptea de Revelion si in prima zi a anului, in judetul Harghita.

Reprezentantii Spitalului Judetean Sibiu, in cadrul caruia functioneaza Maternitatea Sibiu, au declarat, joi, ca in primele ore ale anului 2015 s-au nascut patru copii, prima nastere inregistrandu-se la ora 01.25, cand a fost adusa pe lume o fetita, iar dupa exact patru ore, la ora 05.25, a venit pe lume un baietel.

Joi dimineata, la ora 9.20, s-a nascut un alt baietel, iar zece minute mai tarziu s-a nascut un al treilea baietel.

Citeste si: OBICEIURI DE ANUL NOU. Ce sa faci ca sa-ti mearga bine in Noul An

“Toti copiii sunt sanatosi, au primit nota zece la nastere si totul a fost in regula”, au declarat reprezentantii Spitalului Judetean Sibiu, precizand ca atat micutii, cat si mamelelor sunt in stare buna.

Alti patru COPII s-au NASCUT in noaptea de Revelion si in prima zi din 2015 la maternitatile din Timisoara, fiind vorba despre trei fetite si un baiat, in timp ce la maternitatea din Arad in noaptea dintre ani a venit pe lume un singur bebelus – un baiat de 3,2 kilograme.

Reprezentantii Maternitatii Bega din Timisoara spun ca primul nascut in noul an a fost o fetita de 2.960 de grame, care a venit pe lume in jurul orei 01.00.

Tot in noaptea dintre ani, la ora 03.00, s-a nascut o alta fetita, de 3.170 de grame.

La Maternitatea Odobescu, apartinand de Spitalul Municipal din Timisoara, primul nascut a fost un baiat, care a venit pe lume in jurul orei 05.00, urmat de o fetita, nascuta inainte de ora 8.00.

La Arad, un singur bebelus a venit pe lume, in noaptea dintre ani, la maternitatea din oras. Este vorba de un baietel de 3,2 kilograme, iar nasterea a avut loc la ora 01.00.

Potrivit lui Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, de care apartine maternitatea, nasterea a decurs bine, iar baietelul este sanatos.

Patru copii – doua fetite si doi baietei – s-au nascut, in noaptea de Revelion si in prima zi a anului, in judetul Harghita, primul bebelus venit pe lume in 2015 fiind un baiat de 3,4 kilograme.

Citeste si: NUNTI, DIVORTURI SI NASTERI IN RANDUL VEDETELOR – RADIOGRAFIA ANULUI 2014

Primul nou-nascut in noaptea de Anul Nou a venit pe lume la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

Asistenta medicala Szecsi Ibolya de la Sectia de neonatologie a spitalului a declarat, joi, ca este vorba despre un baietel pe nume Raimond, nascut la ora 3.30, cu o greutate de 3,4 kilograme si o lungime de 54 de centimetri. Atat copilul, cat si mama acestuia, o tanara de 22 de ani din satul Betea, se simt bine.

La ora 5.55, la acelasi spital a venit pe lume al doilea copil, o fetita de 3,2 kilograme si 52 de centimetri, care se numeste Tamara, iar mama ei este o tanara de 19 ani din Lueta, adusa la spital cu ambulanta in noaptea de Anul Nou, dupa ce a intrat in travaliu.

Cel de-al treilea COPIL s-a NASCUT tot la spitalul din Odorheiu Secuiesc si este o fetita de 3,75 de kilograme si 57 de centimetri, careia parintii i-au pus numele Iasmin. Atat ea, cat si mama, in varsta de 27 de ani, din satul Paltinis, sunt bine.

In prima zi a NOULUI AN, la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc s-a nascut, la ora 10.10, Csaba, un baietel de 4,150 de kilograme si 51 de centimetri.