Copiii de la Gradinita nr. 111 din SECTORUL 6 doneaza la SOCIALXCHANGE

Prichindeii care frecventeaza Gradinita nr. 111 din Drumul Taberei s-au organizat cum au stiut ei mai bine si au reusit, cu ajutorul parintilor si al cadrelor didactice, sa stranga o cantitate considerabila de donatii care a ajuns la magazinul SOCIALXCHANGE. Prin marinimia celor mici, familiile nevoiase din comunitate, in urma orelor de munca prestata in folosul comunitatii, vor putea pleca spre case cu produsele de care au nevoie.

Cadrele didactice au reusit in numeroase randuri sa mobilizeze in acest fel parintii, pentru ca, prin puterea exemplului, sa poata sadi in inima copiilor un sambure de responsabilitate sociala. Adesea li se spune celor mici ca „a fi donator pentru o cauza nobila, precum cea a magazinului SOCIALXCHANGE, este o ocazie de a cunoaste si influenta in bine viata comunitatii si a oamenilor din jur!”.

CITESTE SI: RARES MANESCU: SOCIALXCHANGE – UN PUNCT DE REPER IN SECTORUL 6

Exemplul celor mici poate fi urmat de orice persoana, companie sau supermarket care doreste sa doneze alimente, produse igienico-sanitare, rechizite, carti, jucarii etc., pentru ca oamenii sarmani din comunitate asteapta o oportunitate pentru a munci.

„Eforturile beneficiarilor de a depasi siuatia financiara dificila pe care o traverseaza sunt sustinute de oameni minunati din comunitate, care au inteles ca <impreuna> este un cuvant magic”, a declarat RARES MANESCU, PRIMARUL SECTORULUI 6.

In urma muncii prestate in cadrul magazinului, persoanele nevoiase pleaca spre casa cu alimente sau alte produse de care au stricta nevoie. Cei care doneaza sunt rasplatiti cu servicii de animatie petreceri pentru copii, spatiu pentru conferinte, teren de tenis, cursuri pentru copii, salinoterapie, terapie florala, toate puse la dispozitie de specialistii DGASPC SECTOR 6.

Sursa foto: primarie6