Copiii din noua centre din Capitala se intrec in impodobit brazii: Mos Craciun va desemna castigatorul

Ce poate fi mai frumos decat sa impodobesti bradul de Craciun si sa primesti si premii. Peste 50 de copii din noua centre din Capitala vor avea parte de o asemenea bucurie azi, in noua piata Obor.

Un grup de 50 de copii din noua centre din Capitala vor participa azi, de la ora 12.00, la un concurs de impodobit brazi, in noua piata Obor.

Concursul va fi moderat de “Magicianul” Marian Ralea. Echipele participante, formate din aproximativ sase copii de la fiecare centru, se vor intrece timp de 45 minute in a impodobi cei noua brazi naturali, iar Mos Craciun va desemna echipa castigatoare.

Toate echipele vor pleca cu bradul pe care l-au impodobit, in timp ce copiii de la centrele care se claseaza pe primele trei locuri vor primi cadouri speciale.

Evenimentul, organizat de Silva Group Romania, se va desfasura in cadrul expozitiei cu vanzare de brazi din noua piata Obor. Cei mai multi participanti vor veni din sase centre din Sectorul 2.

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, primarul Neculai Ontanu doreste sa atraga copiii din sistemul de protectie sociala al Primariei Sectorului 2 la numeroase concursuri si jocuri, care sa le aduca celor mici magia Craciunului si bucuria specifica sosirii Anului Nou, se arata intr-un comunicat al primariei.

sursa foto: alba24.ro