Copiii din Sectorul 6 intampina SARBATORILE DE IARNA

Copiii cu deficiente de auz, aflati in ingrijirea Centrului pentru Copii cu Dizabilitati Domnita Balasa, din Sectorul 6, continua si in acest an activitatile destinate recuperarii si integrarii sociale, a anuntat joi Primaria Sectorului 6.

In seria de actiuni cu deschidere catre comunitate se inscrie si participarea trupei de teatru Micii voinici, apartinand centrului, la petrecerea traditionala de sfarsit de an, pentru clientii top, organizata de catre Selgros in incinta restaurantului Magic. Cu acest prilej, copiii au prezentat pantomima “Concert”, fiind rasplatiti cu cadouri in valoare de 4.000 de lei.

Citeste si: CURSURI DE PERFECTIONARE pentru angajatii DGASPC Sector 6

La randul ei, Directia Informare si Relatii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, continua si in acest an colaborarea cu micii artisti, lansandu-le invitatia de a participa, in data de 19 decembrie, la evenimentul organizat cu ocazia SARBATORILOR DE IARNA.

Citeste si: Se cauta specialisti dornici sa activeze ca VOLUNTARI in domeniul social pe raza Sectorului 6

Aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Centrul pentru Copii cu Dizabilitati Domnita Balasa asigura gazduire, ingrijire, hrana, reabilitare, educatie nonformala si informala, sprijin  emotional, consiliere si pregatire in vederea integrarii sau includerii sociale pentru copiii afectati de deficiente auditive.

Sursa foto: protectiacopilului6.ro