Copiii din Sectorul 6, printre CASTIGATORII proiectului de colectare a DEEE-urilor derulat la nivelul Capitalei

Un numar de 20 de copii din Sectorul 6 au primit diplome care le atesta performanta in domeniul reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in cadrul unei festivitatii de premiere care a fost gazduita de Colegiul National Mihai Eminescu, a anuntat miercuri Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, micutii sunt beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul de Zi Giulesti, coordonat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, si s-au implicat in activitatea de reciclare la inceputul anului scolar 2013-2014, la invitatia Asociatiei RoRec.

Citeste si: PREMII in schimbul DESEURILOR electrice si de baterii, prin campania ECOBANCA

Cei 20 de copii au reusit sa colecteze o cantitate suficienta de kilograme de DEEE, astfel incat s-au numarat printre cei sase castigatori (din 53 de scoli) din Municipiul Bucuresti. Evaluarea finala in cadrul proiectului de colectare a DEEE-urilor va avea loc in luna august.

Citeste si: Peste 132 tone de DESEURI RECICLABILE au fost COLECTATE SELECTIV in Sectorul 6

“Colectarea deseurilor electrice si electronice este o actiune esentiala pentru protejarea mediului inconjurator si a sanatatii planetei. E important ca, inca din scoala, cei mici sa inteleaga semnificatia colectarii deseurilor si rolul sau in dezvoltarea sustenabila a societatii”, a declarat RARES MANESCU, primarul Sectorului 6.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6