COPIL de 13 ani LUAT de APELE raului Teleorman. UPDATE

UPDATE, ora 12.00: Veste crunta! Corpul copilului disparut pe malurile raului Teleorman a fost gasit la 1 kilometru de locul unde a fost vazut ultima oara!

Ploile abundente din ultimele zile fac ravagii. Dupa ce un barbat de 40 ani din judetul Prahova a fost luat de APA in cursul zilei de ieri, in aceasta dimineata un COPIL de 13 ani din judetul Teleorman a fost dat disparut de catre familia sa. Ultima oara, tanarul a fost vazut pe malurile raului Teleorman.

In ultimele 24 ore, este vorba de a doua disparitie declansata de iesirea raurilor din matca. Disparitia copilului de 13 ani a fost semnalata in aceasta dimineata. Cea mai posibila ipoteza a specialistilor este disparitia provocata de apele raului Teleorman, acolo unde pustiul a fost vazut ultima oara.

Pompierii , jandarmii si politistii il cauta pe baiatul de 13 ani.

Citeste si: COD ROSU DE INUNDATII – Varf maxim de viitura pe raul Vedea din Teleorman

Mai multe sectoare ale raului Teleorman se afla sub cod rosu de inundatii pana la ora 18.00.

Astfel, Administratia Nationala “Apele Romane” (ANAR) informeaza ca, luni dimineata, se inregistreaza un varf maxim de viitura pe raul Vedea, la confluenta cu raul Teleorman, viitura care se va mentine pe tot parcursul zilei, iar 14 comune din judetul Teleorman sunt sub avertizare de cod rosu de inundatii.

Viitura s-a format pe raul Vedea in cursul noptii si, in prezent, se propaga in aval de Alexandria.

Citeste si: Barbat LUAT DE APE in PRAHOVA

In cursul noptii, Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, a instituit cod rosu local pe raul Vedea aval confluenta cu raul Teleorman, in judetul Teleorman, pentru urmatoarele comune : Storobaneasa, Smardioasa, Cervenia, Frumoasa, Contesti, Bragadiru, Bujoru si Nasturelu.

Totodata, se mentine cod rosu pe Raul Cainelui sectorul amonte SH Vartoapele – confluenta cu raul Vedea, judetul Teleorman, pentru urmatoarele comune: Silistea Gumesti, Ciolanesti, Necsesti, Vartoape, Calinesti si Mavrodin.

Sursa foto: realitatea.net